هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

شاطر
 

 كراتان بالكفتة والبيشاميل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
شهرزاد
مشرفة المسابقات وقسم الطبخ
مشرفة المسابقات وقسم الطبخ
شهرزاد

الجنس الجنس : انثى
عدد الرسائل عدد الرسائل : 1115
العمر العمر : 31
العمل/الترفيه : INSTITUTRICE
البلد البلد : كراتان بالكفتة والبيشاميل 1moroc10
الهواية : كراتان بالكفتة والبيشاميل Travel10
المزاج المزاج : كراتان بالكفتة والبيشاميل Pi-ca-16
تاريخ التسجيل : 26/12/2008
نقاط نقاط : 2082
الوسام العضوة المميزة

كراتان بالكفتة والبيشاميل Empty
مُساهمةموضوع: كراتان بالكفتة والبيشاميل   كراتان بالكفتة والبيشاميل I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 18, 2009 11:55 am




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




المقادير :




نصف كيلو مكرونة


نصف كيلو كفتة


2 كوسايتين مبشورين


2 جزرتين مبشورين برضو


بصلة مقطعه


طماطم ياجاهزة يا تاخدي خمس حبات وتقطعيهم قطع صغيرة


نصف لتر من الحليب لتحضير البيشاميل {ممكن تستعملى بيشاميل جاهز}


والبهارات بقى : نحط نصف ملعقة صغيرة ابزار وملعقة من الزنجبيل وجوزة الطيب


وملح طبعا وزيت وملعقتين زبدة وملعقتين دقيق كبار


فرماااج مبشووور




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




نضع شوية زيت زيتون ونضيف البصل لحد مالبصل تذبل شويه وبعدين نضيف الكفتة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ونخلط الخليط جيدا عشان الكفتة مش تتماسك في بعضها ونضيف عليهم الجزر


والكوسه ونحركهم كويس






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




نضيف التوابل او البهارات والطماطم وكما سبق ان قلت ياجاهزه ياتقطعيها بمعرفتك


ونغطيهم بقى ونسبهم عشان يستوا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نحط ملعقتين كبار من الزبدة ونتركها تذوب




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ملعقتين كبار من الدقيق الفرص مع التحريك المستمر ورشة ملح وشوية جوزة الطيب




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


وناخد المول الى بيدخل الفرن الصحن ونحط فيه شويه من خليط الكفتة والصلصة






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ونحط المكرونة طبعا بعد صلقها في الماء والملح ودهنها بشوية زبده






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ونضيف فوقها خليط الكفتة كله وفوقه البيشاميل والفرماج المبشور وندخلها للفرن




على درجة 170 لحد ماتستوي ونحمرها




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




الشكل النهائي وبالهناااا






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس
مراقبة عامة
مراقبة عامة
شمس

الجنس الجنس : انثى
عدد الرسائل عدد الرسائل : 24544
العمر العمر : 31
العمل/الترفيه : جامعية
المدينة : الجزائر
البلد البلد : كراتان بالكفتة والبيشاميل 1alger10
الهواية : كراتان بالكفتة والبيشاميل Travel10
المزاج المزاج : كراتان بالكفتة والبيشاميل Pi-ca-16
تاريخ التسجيل : 05/07/2009
نقاط نقاط : 35206
الوسام المشرفة المميزة

كراتان بالكفتة والبيشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: كراتان بالكفتة والبيشاميل   كراتان بالكفتة والبيشاميل I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 18, 2009 12:52 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

كراتان بالكفتة والبيشاميل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ المنصور :: مطبخ المنصـور :: أكلات-